Veganistische restaurants Rotterdam

Op zoek naar veganistische restaurants Rotterdam? Zoek niet verder! Flower Burger is het restaurant dat je zoekt. Een reis van geweldige smaken. En dat allemaal op één broodje. Onze vegan regenboog burgers. Heb jij ze al geproefd? We verwelkomen je graag aan de Hoogstraat 107A in Rotterdam. Join ook de Flower community! Volg ons op Facebook en Instagram.

Wat staat er op de menukaart?

Bij Flower Burger vind je verschillende vegan burgers. Denk aan de originele Flower Burger. Samen met de Cherry Bomb een van de meest gefotografeerde burgers. Fotogeniek én vooral erg lekker. De carnivoor zal tijdens de eerste hap een zeer vertrouwde smaak ontdekken. Dit allemaal dankzij de kidney en seitan bonenburger. De combinatie met taugé, Flower Cheddar en Magik saus is er één uit duizenden. Sceptisch? Nu niet meer! Proef hem nu.

Vegan eten in Rotterdam

Zin in zoet!

Iedereen heeft na het eten nog ruimte voor een toetje. Vooral voor de sweets van Flower Burger! Hiervoor worden alleen volledig veganistische producten gebruikt. Neem onze Flower Cream. Het ijs uit de Flower Cream is afkomstig van soja-melk mét yoghurt smaak. Getopt met pralinezaden. Een lekkere verrassing.  Geen trek in ijs? Dan is de keuze voor onze Chocolate Salami snel gemaakt.  Een kassiek dessert van chocolade met havermoutkoekjes en sojamelk. Geloof ons; deze moet je proeven.

Veganistisch restaurant Flower Burger

Wij nodigen jou en je vrienden uit om te komen genieten van onze vegan burgers. Geen tijd om langs ons restaurant te komen? Je kunt de burgers nu ook bestellen via Ubereats en Thuisbezorgd. Ook onze side-dishes en sweets. Vragen rondom allergieën? Bel 010 200 4530 of mail rotterdam@flowerburger.eu. See you soon!

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!