Veganistische restaurants Rotterdam

Veganistische restaurants in Rotterdam? Flower Burger is de juiste keuze op ieder moment! Of het nu tijdens de lunch, of na werk is. Of na het shoppen! Onze 100% plantaardige burgers maken iedereen blij. Wij staan voor positiviteit, liefde en blijheid. Dit laten we doorschemeren in onze gekleurde broodjes en het restaurant. Kom snel eens langs en geniet! Wist je dat je ons ook kunt volgen via Facebook en Instagram?

Flower Burger

De iconische ster van de kaart is onze Flower Burger. De ‘original’ van alle burgers. De echte carnivoor ontdekt een vertrouwde smaak tijdens het eten, dit komt door de kidneybonen- en seitanburger. De burger is verder aangevuld met Flower Cheddar, Magik saus en verschillende groenten. Ben je al benieuwd geworden? Vergeet ook geen side-dish te bestellen om jouw menu af te maken. Kies uit gekruide patato wedges, patatas bravas of edamame.

Vegan eten in Rotterdam

Vegan sweets

Ja! Je lees het goed. Flower Burger heeft fantastische vegan sweets. Of je nu fan bent van chocolade of cocos, wij hebben het allemaal. Een voorbeeld is de coco-nuts. Een smaakvolle match tussen kokos, een laagje graan in espresso en topping van cacao hazelnoten. Ga je toch liever voor roomijs? Kies de Flower Nutty. Hazelnootroomijs tussen twee koekjes van meergranen én chocolade nibs. Niets is beter dan het afsluiten van jouw Flower Experience dan met een van de Flower Burger sweets.

Wij zien je graag snel!

Bij Flower Burger is iedereen welkom. Jouw blij maken is ons doel! Het kan zijn dat je vragen hebt over één van onze producten. Stel je vraag via rotterdam@flowerburger.eu. Ook zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch bereikbaar via 010 200 4530.

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!