Veganistisch restaurant Rotterdam

Op zoek naar een veganistisch restaurant Rotterdam? Schuif aan bij Flower Burger! Je vindt ons tegenover de grote Bibliotheek op de Blaak. Geopend voor lunch en diner.

Na het shoppen of een lange schooldag. Verwen jezelf en jouw vrienden met de lekkerste vegan Burgers van Rotterdam! Kom langs.

De prachtige Cherry Bomb

De Cherry Bomb. De meest instagrammable burger van heel het land. Met zijn prachtig roze broodje de perfecte keuze voor iedereen die zijn burger wil showen! Maar natuurlijk is hij ook erg lekker. Goed om te weten is dat de Cherry Bomb bestaat uit een burger die gemaakt is van basmatirijst en linzen. Hierbij zijn groenten toegevoegd als tomaten confit, sla en taugé. Afgemaakt met Rocktail saus. Loopt het water je al in de mond?

Vegan eten in Rotterdam

Side-dishes

Wat is een veganistisch restaurant zonder vegan side-dishes? Maak je menu af door te kiezen voor bijvoorbeeld Edamame bonen. Hier kun je geen genoeg van krijgen. Naast groenten zijn ook Patato Wedges beschikbaar. Mét of zonder saus? Jij kiest.

Sweets bij Flower Burger

Ben je klaar met je burger en side dish? Tijd voor het toetje. Bij Flower Burger kun je kiezen uit veel soorten vegan sweets. Verras je vrienden met een chocolate salami. Wat? Ja echt! Voor de echte zoetekauw. Bitterzoete cacao met pure chocola in combinatie met melba toast en haver- en chocoladekoekjes. Toch liever iets anders? Probeer de Crunchy Kiss. Pompoenpitten en zonnebloem pitten in zuivelvrije yoghurt. Het proberen waard.

Flower Burger Rotterdam

Zien we je snel in ons restaurant? Ons adres is Hoogstraat 107A in Rotterdam. Bekijk alvast de menukaart op de website. Tot snel!

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!