Veganistisch eten Rotterdam

Lekker veganistisch eten Rotterdam? De deuren van Flower Burgen staan voor je open! Kom gezellig langs en proef de vegan regenboog burgers. Een feest voor de ogen en de mond. Wauw! Kies uit onze burgers in combinatie met een side-dish. Vergeet het toetje niet. Je vindt ons aan de Hoogstraat 107A in Rotterdam. Tegenover de Centrale Bibliotheek!

De Cheesy Chickpea van Flower Burger

Eén van onze beroemde burgers is de Cheesy Chickpea. Het heeft zijn naam te danken aan de Flower kruidenkaas in combinatie met een burger van kikkererwten en parelgerst. Wat kun je nog meer verwachten? Verschillende groenten, de Flower Burger Tartella saus en een inktzwart broodje. Dat smaakt naar meer. Wist je dat je ons kunt volgen op Facebook en Instagram?

Vegan eten in Rotterdam

Combineren

Wist je dat je jouw favoriete burger kunt combineren met side-dishes? Ja echt! Neem bijvoorbeeld Edamame bonen. Rijk aan vitamines, eiwitten en lekker licht. Ben je een liefhebber van de Aziatische eetcultuur? Dan zijn deze caloriearme Edamame bonen echt iets voor jou.

Dat smaakt naar meer

Wat is een Flower Burger menu zonder toetje? Bij Flower Burger hebben wij verschillende zoetigheden. Perfect voor na het eten! En allemaal vegan. Helemaal veganistisch eten Rotterdam. Wil je iets zoets? Dan is de Crunchy Raspby iets voor jou. De combinatie van frambozen, pistache nootjes en kokos is iets dat je niet wilt missen. Bekijk de Crunchy Raspby nu op onze website. Hier vind je alle ingrediënten.

Kom samen langs

Flower Burger nodigt jou en je vrienden uit voor een gezellige tijd in ons restaurant. Zien we jullie snel? Voor alle vragen rondom ons menu kun je contact opnemen. Stuur een mail naar  rotterdam@flowerburger.eu of bel 010 200 4530

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!