Vegan restaurant Rotterdam

Op zoek naar een vegan restaurant Rotterdam? Flower Burger heeft de lekkerste vegan regenboog burger van de stad! Kom snel langs met al je vrienden, of bestel de burgers. Geel, zwart en zelfs roze. Verschillende smaken en kleuren. Allemaal 100% vegan. Kom je ook snel langs ons restaurant?

De perfecte Cherry Bomb

Ooit een burger geproefd die zó perfect is? De Cherry Bomb is niet voor niets de meest gefotografeerde burger op Instagram. En hij smaakt ook nog eens geweldig. Een perfecte combinatie! Een burger van basmatirijst en linzen gecombineerd met tomaten confit, taugé en sla. Dit alles op een roze broodje met onze eigen Rocktail saus. Kom je ‘m proeven?

Vegan eten in Rotterdam

So sweet!

Iets wat zeker niet mag missen na jouw bezoek is een toetje. Wist je dat deze ook geheel vegan zijn? Denk aan ingrediënten als non-diary yoghurt en bitterzoete cacao. Een feest voor jouw smaakpupillen. Kies bijvoorbeeld voor onze Chocolate Salami! Een crunchy bite met een verrassende zoete smaak. De combinatie van melbatoast, chocolade en biologische sojamelk doet zijn werk. Laat je verrassen!

Bestel nu jouw Flower Burger

Geen tijd om langs te komen? Bestel dan nu jouw favoriete burgers bij UberEats of Thuisbezorgd. Een heerlijke lunch of juist voor diner. Kies uit bijvoorbeeld uit de Classic Chickpea met Edamame. Of de originele Flower Burger met Patatas Bravas. Keuze genoeg.

Zien we jou snel?

We verwelkomen je graag in ons vegan Rotterdam restaurant! Bekijk de openingstijden op onze website. Vragen over de burgers? Neem contact op. Bel 010 200 4530 of mail rotterdam@flowerburger.eu. Tot snel bij Flower Burger! Vergeet ons niet te volgen op Instagram en Facebook.

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!