Vegan restaurant Rotterdam centrum

Eten bij een vegan restaurant Rotterdam centrum? Flower Burger heeft de lekkerste burgers van de stad! En ook nog eens vegan. In de mooiste kleuren van de regenboog. Moeten we je nog verder overtuigen? Combineer je burger met een side-dish en sweets. Bezoek ons restaurant!

Wees zo spicy als de Spicy Chickpea

Houd je wel van een pittige verrassing? De Spicy Chickpea is jouw match made in heaven. De burger is gemaakt van een mix van parelgerst en kikkererwten. Getopt met sla, tomaat, spinazie en tropea uien chutney. Wist je dat de gele kleur van het broodje komt uit kurkuma? Alles natuurlijk en vegan! Een pittige verleiding die maar moeilijk is om te weerstaan. Durf jij de verleiding aan te gaan? Volg ons nu op Instagram en Facebook en tag ons! #flowerburgerotterdam

Vegan eten in Rotterdam

Side-dish naar keuze

Bij Flower Burger kun je kiezen uit bijgerechten die goed passen bij jouw burger. Zijn patato wedges iets voor jou? Een perfecte combinatie van een zachte binnenkant met knapperige buitenkant. Licht gekruide aardappelpartjes met paprikapoeder. Het enige wat je nog moet kiezen is de saus. Natuurlijk is dit niet het enige! Ga voor Edamame als je liever licht wilt snoepen. Weinig calorieën maar toch rijk aan eitwitten & vitamines. Ben jij al fan van deze sojabonen uit de Aziatische eetcultuur?

Samen eten bij Flower Burger

Wij hopen je snel te mogen verrassen met onze heerlijke burgers. Ons adres is de Hoogstraat 107A in Rotterdam. Vlakbij station Rotterdam Blaak. Heb je vragen over ons menu? Bel naar 010 200 4530. Voor mindere spoed kun je altijd je vraag via de mail aan ons stellen: rotterdam@flowerburger.eu. Tot snel in ons restaurant.

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!