Vegan lunchroom Rotterdam

Op zoek naar een vegan lunchroom Rotterdam? Bij Flower Burger zit je altijd goed! De lekkerste vegan burgers. In alle kleuren van de regenboog. Hoe tof is dat?

Kom samen met je vrienden genieten. Voor iedereen wat wils! Bekijk alvast de menukaart voor je bezoek. Zien wij je snel?

Waar komen de kleuren vandaan?

Ben je nog onbekend met ons concept? Flower Burger is een vegan restaurant die alleen gebruik maakt van 100% plantaardige producten. De gele broodjes van de Spicy Chickpea vindt zijn oorsprong in de kurkuma die gebruikt is. De zwarte roze buns? Kersen en bietenextract! Leuk, lekker maar vooral volledig vegan. Een smaakbom die je na je bezoek niet snel zal vergeten.

Vegan eten in Rotterdam

Ons menu

Het restaurant is ingericht met een knipoog naar de jaren 70 en hippie cultuur. Je wordt direct vrolijk van alles wat je ziet tijdens je bezoek! Je vindt Flower Burger aan de Hoogstraat 107A in Rotterdam. Tegenover de Centrale Bibliotheek. Weet je al wat je gaat kiezen? Proef de Cherry Bomb! De meest sexy burger van heel het land. Prachtig, maar ook ontzettend lekker. De burger is ontstaan uit een mix van linzen en basmatirijst. Getopt met Rocktailsaus en Flower Cheddar. Ten slotte ook met verschillende groenten.

Lekker lunchen!

Ben je benieuwd geworden? Wij nodigen je uit om te genieten van onze producten. Heb je vragen? Wij staan klaar om deze te beantwoorden. Mail naar rotterdam@flowerburger.eu of bel: 010 200 4530. Vergeet ons ook niet de volgen op Instagram en Facebook! Hier worden leuke nieuwtjes gedeeld. Tot snel bij Flower Burger Rotterdam.

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!