Vegan hotspots Rotterdam

Op zoek naar een vegan hotspot in Rotterdam? Dan staat Flower Burger gegarandeerd boven aan jouw lijstje. De vrolijke kleuren van de broodjes maken jouw dag direct goed.

Ga je voor de Flower Burger, Cherry Bomb of toch de Cheesy Chickpea? Probleem ze allemaal! Kom met je vrienden langs en laat jullie verrassen.

Spicy Chickpea

Durf jij de pittige verleiding aan te gaan? De Spicy Chickpea daagt je uit! De spicy saus met kikkererwten & parelgerstburger is een spannende combinatie. Waarom? Kom erachter tijdens je bezoek aan Flower Burger. Goed om te weten is dat wij iedere dag van de week geopend zijn. De specifieke openingstijden vind je op onze website. Wist je ook dat wij de Burger thuis bezorgen? Bestel jouw favoriete burgers bij Thuisbezorgd of UberEats

Vegan eten in Rotterdam

Over Flower Burger

Flower Burger komt oorspronkelijk uit Italië. Bloemen staan voor blijheid, positiviteit en liefde. Flower Burger vindt de band met de natuur erg belangrijk. Dit is ook goed terug te zien in onze werkwijze.  Wij werken alleen met 100% plantaardige producten. Goed om te weten is dat wij bijvoorbeeld onze broodjes kleuren met kurkuma, bieten en koolstof. Stap binnen in het vrolijke restaurant vol tekeningen en kleuren. Benieuwd? Neem alvast een kijkje op onze Facebook of Instagram pagina.

Eten bij Flower Burger in Rotterdam

Ben je al aan het dagdromen over onze vegan regenboogburgers? Wij zien je graag snel langskomen! Voor vragen over onze producten kan je altijd contact opnemen via 010 200 4530. Onze medewerkers staan je graag te woord. Zien wij je snel?

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!