Vegan food Rotterdam

Zin in vegan food Rotterdam? Kom langs bij Flower Burger! Voel de liefde in onze regenboog gekleurde burgers. 100% plantaardig. 100% Flower Burger. Kom langs aan de Hoogstraat 107A! Dicht bij het centrum. Samen met je vrienden genieten van onze Cheesy Chickpea. Of toch de Cherry Bomb? Delen mag!

Keuze uit verschillende burgers

Bij Flower Burger heb je de keuze uit minstens 6 verschillende burgers. Ze verschillen van elkaar door de type vegan ingrediënten die zijn gebruikt. Wij hebben bijvoorbeeld burgers gemaakt van linzen en basmatirijst. Maar ook van tofu en groene bonen. Deze laatste burger vind je op onze Tofungo. De naam verklapt het al. Een wit meergranenbroodje met gekruide paddenstoelen én mushroom saus.

Vegan eten in Rotterdam

Sides en sweets

Het Flower Burger menu stel je natuurlijk samen met een bijgerecht. Onze sojabonen zijn bijvoorbeeld heel licht en hebben weinig calorieën. Ook zijn ze rijk aan vitaminen en eiwitten. Goed om te benoemen is dat dit niet het enige is. De Patato Wedges zijn een aanrader! Ook met saus verkrijgbaar als Patatas Bravas. Zin in zoet? Sluit je bezoek af met een zoetigheid. Op onze website vind je een overzicht van alle sweets die verkrijgbaar zijn bij Flowerburger. Bekijk ze nu!

Bezoek brengen aan Flower Burger

Heb jij al trek gekregen? Dat snappen wij maar al te goed. Flower Burger staat altijd voor je klaar! De openingstijden vind je op onze Facebookpagina. Wist je dat wij ook veel posten op Instagram? Volg ons op beide kanalen. Ook kun je al je vragen telefonisch stellen via 010 200 4530 of mail: rotterdam@flowerburger.eu.

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!