Vegan eten in Rotterdam

Kom langs bij Flower Burger! De vegan hotspot van de stad. Burgers bereid met natuurlijke producten. Maar ook broodjes in verschillende kleuren van de regenboog. Roze, geel, zwart. En nog veel meer. Een feestje om te zien en te eten. Een mix van liefde en passie. Droom weg bij Flower burger Rotterdam.

Flower Burger

Een van de burgers die je kan kiezen is de originele Flower Burger! Kenmerkend aan het zwarte broodje. Een van de favorieten. De Flower Burger is een knipoog naar de burger die de carnivoor gewend is om te eten. De smaak van de seitan en kidney bonenburger proeft zeer vertrouwd. Samen met Flower Cheddar, tomaat, taugé, sla en ‘magik’ saus vormt deze burger de perfecte combinatie.

Vegan eten in Rotterdam
Vegan eten in Rotterdam
Vegan eten in Rotterdam

Sweets

Ben je al verliefd geworden op Flower Burger? Wij stellen je ook graag voor aan onze desserts! Wordt bijvoorbeeld coco-nuts van onze coco-nut. Een gevuld hart van kokos tussen twee lagen graan met espresso. Getopt met cacao-hazelnoten.  Wauw! Ben je een echte choco-fan? Kies als toetje onze chocolate salami.  A sweet affair. Dit is een combinatie van chocolade, biologische sojamelk, haverkoeken en meer. Bekijk alle ingrediënten op onze website.

Kom langs in ons restaurant!

Positiviteit, blijheid en liefde. Dit ervaar je tijdens je bezoek aan Flower Burger Rotterdam. Je vindt ons tegenover de Centrale Bibliotheek in het centrum. Kom samen met je vrienden genieten van onze burgers, side dishes en sweets. Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook en Instagram! Wij hopen je snel te zien. Tot dan!

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!