Vegan afhaal Rotterdam

Wil je vegan afhaal Rotterdam vanavond? Bestel dan bij Flower Burger! Je kunt bij ons bestellen door je bestelling door te geven via UberEats of Thuisbezorgd. Zij staan snel op de stoep zodat jij kunt genieten van je burger.

Op de menukaart vind je al onze burgers, side dishes en sweets. Kun jij kiezen? Bestel direct!

Wat kan ik bestellen?

Goed om te weten is dat je alle burgers van de kaart kunt bestellen. Dit geldt ook voor de bijgerechten. Een van de burgers die je kunt kiezen is de Spicy Chickpea. Laat je verrassen door de burger gemaakt van kikkererwten en parelgerst. Gecombineerd met tomaat, sla en spinazie. De spectaculaire Tropea Uien Chutney en saus geeft de burger zijn spicy smaak! Je herkent het broodje aan de gele kleur. Weersta jij deze pittige verleiding?

Vegan eten in Rotterdam

Bijgerechten van Flower Burger

Zoals eerder benoemd kun je naast de burgers kiezen voor bijgerechten en zoetigheden. Bij een burger horen wedges. Patato wedges om precies te zijn! Er zijn twee varianten verkrijgbaar. Normaal en met saus; de Patatas Bravas. Genieten! Toch liever groenten? Dan zijn de Edamame bonen echt iets voor jou. Maak je menu helemaal af met een zoetige verrassing. Deze vind je allemaal op onze website.

Bestel nu bij Flower Burger!

Zoals benoemd kunnen onze gerechten besteld worden via UberEats en Thuisbezorgd. Natuurlijk zijn jij en je vrienden ook van harte welkom om langs te komen. Wij zijn alle dagen van de week geopend. Bestel nu of kom gezellig eten. Ons adres is Hoogstraat 107A in Rotterdam.

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!