Rotterdam vegan restaurant

Ben je op zoek naar een fantastische plek om te eten in Rotterdam? Kom samen met je vrienden genieten bij Flower Burger! Dé place to be. Wordt verliefd op de vegan regenboogburgers.

Ga bijvoorbeeld voor de originele Flower Burger met de zwarte buns. Niet alleen gaaf, maar ook heel lekker.

Cherry Bomb

De Cherry Bomb is zonder twijfel de meest geinstagrammede burger van heel Nederland en omstreken. De burger bestaat uit roze broodjes, een linzen & basmatirijst burger, verschillende groenten en een ‘rocktail’-saus. Deze saus is een combinatie van verschillende vegan producten. Bekijk alle ingrediënten op onze website. Een bom van smaken.

Side-dishes

Bij een heerlijke burger hoort een side-dish in Flower Burger stijl. Een van onze favorieten zijn de gekruide patato wedges. Ook verkrijgbaar met Flower Mayo en Spicy Saus als Patatas Bravas. Te slotte kan je ook kiezen voor edamame. Een fijne keuze als je weg bent van de Aziatische keuken. Alles kan, bij Flower Burger.

Speciale editie in het restaurant!

Goed om te weten is dat Flower Burger ieder seizoen een nieuwe special edition burger heeft. Vaak is deze gekoppeld aan een bepaald thema. Bijvoorbeeld aan een seizoen of aan een feestdag. Let op! Deze burgers zijn maar een bepaalde tijd te verkrijgen in ons restaurant in Rotterdam! Kom snel langs en proef de special edition van dit moment. Welke dit nu is? Volg ons op Facebook en Instagram. Weet als eerste wanneer de nieuwste burger uit komt. Tot snel bij Flower Burger! 

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!