Restaurant vegan Rotterdam

Je wilt graag een restaurant vegan Rotterdam bezoeken. Breng een bezoek aan Flower Burger! Centraal geleden in de binnenstad van Rotterdam. Heerlijke burgers in prachtige kleuren. Dit moet je proeven.

Kom gezellig samen met uw vrienden langs. Naast burgers staan ook side dishes en sweets op het menu. Bekijk de kaart alvast voor uw bezoek.

De Cheesy Chickpea

Er zijn in totaal 7 burgers waar je uit kunt kiezen. Neem bijvoorbeeld de Cheesy Chickpea. De naam verklapt het al. Op deze burger staat de Flower kruidenkaas in de spotlight. Gecombineerd met een burger van parelgerst en kikkererwten. Daarnaast vind je op de burger ook tomaat, sla en Tartarella saus. Net als de Flower Burger heeft de Cheesy Chickpea een zwart broodje. Probeer de burger bij je bezoek. Goed om te weten is dat één van de 7 burgers een special edition is. Afgestemd op het seizoen of een speciale dag. Weten welke special edition op dit moment op de menukaart staat? Dit vind je op de website.

Vegan eten in Rotterdam

Bijgerechten en toetjes

Dacht je dat je alleen een burger kon eten in ons vegan restaurant? Nee! Snoep naast de burger Edamame bonen weg. Of Patato Wedges. Maak van je Patato Wedges heerlijke Patatas Bravas door ze te combineren met 2 sausen. Vraag naar de mogelijkheden. Sluit ten slotte je bezoek af met een echt Flower toetje.

Kom langs het restaurant

Of je nu bent wezen shoppen, hebt gewerkt of naar school bent geweest; Flower Burger staat altijd voor je klaar. Geniet van onze specialiteiten. Voor vragen kun je contact opnemen via 010 200 4530. Ook beantwoorden wij jouw vraag graag via de mail: rotterdam@flowerburger.eu. Zien we je snel?

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!