Restaurant Rotterdam Blaak

Eten bij een restaurant Rotterdam Blaak? Na een dag shoppen, werken of school geniet je natuurlijk van een échte Flower Burger. 100% vegan, 100% natuurlijk. Alleen bij ons! De kleuren van de regenboog vind je niet alleen terug in ons restaurant, maar ook in de burgers. Kun je niet kiezen? Bestel er 2! Daar kijken wij niet gek van op. Delen mag, natuurlijk. Kom langs! Vergeet je ons niet te volgen op Facebook? Altijd als eerste op de hoogte van onze acties en nieuws.

De enige echte Flower Burger

De Flower Burger is de perfecte burger voor de carnivoor om te ontdekken dat de vertrouwde smaak ook vegan te beleven valt. Dit alles komt door de seitan & kidneybonen burger. Getopt met taugé, Flower Cheddar en Magik saus. Een iconische burger, deze moet je proeven! Goed om te benoemen is dat je ook kunt bestellen bij bijvoorbeeld UberEats.

Vegan eten in Rotterdam

Het Flower menu

Lekker eten bij Flower Burger Rotterdam Blaak

Bij een lekkere vegan burger horen natuurlijk passende bijgerechten. Kies bijvoorbeeld onze Patatas Bravas. Je kent ze misschien wel, de Spaanse lichtgekruide patato wedges met saus. Dit alles met een Flower twist! Liever iets anders? Ook heeft Flower Burger Edamame bonen als sidedish beschikbaar. Ten slotte het dessert. Volledig vegan en plantaardig, zoals je van ons kunt verwachten. Bekijk alvast de desserts op de website.

Bestellen of langskomen, het kan beide! Wij kunnen niet wachten om je te zien. Je vindt ons restaurant vlakbij Rotterdam Blaak; Hoogstraat 107A. Heb je een dringende vraag? Bel dan naar 010 200 4530. Tot snel bij Flower Burger!

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!