Lunch hotspots Rotterdam

De beste lunch hotspots Rotterdam vind je bij Blaak; Flower Burger! De vegan lunchroom waar positiviteit, blijheid en liefde samenkomen. Dit uit zich in de regenboogkleurige burgers! Geel, violet of roze? Het is geen droom. Het is Flower Burger. Kom langs en ontdek deze unieke hotspot in Rotterdam. Vergeet ons ook niet te volgen via social media.

Cheesy Chickpea

Ooit wel eens een violetkleurig broodje gezien? Probeer nu de Cheesy Chickpea met Tartara Saus. Dit is onze versie van de Franse tartaarsaus. Gemaakt van Flower Mayo, kappertjes in zout, augurken in azijn en carum ajowan zaden, ons geheime ingrediënt. Verder vind je tussen het broodje een burger van kikkererwten en parelgerst, lollo verde sla, tomaat een Flower kruidenkaas. Plantaardige plakes kaar met organo en tijm. Dit alles zonder lactose en zuivelproducten.

Vegan eten in Rotterdam

Bijgerechten

Wat is een burger zonder bijgerecht? Denk aan gekruide Patato Wedges. Knapperig van buiten, zacht van binnen. Natuurlijk ook lichtgekruid met paprika. Vergeet niet je favoriete saus te kiezen. Ten tweede staan de Patatas Bravas op het menu. Het bekende spaanse tapasgerecht, met een Flower twist. Ten slotte liever iets met weinig calorieën? Dan zijn de Edamame bonen iets voor jou. Bekijk ze op onze website.

Bezoek Flower Burger tijdens de lunch

Ons restaurant is ’s middags en ’s avonds geopend. De lekkerste burgers van Rotterdam voor lunch en diner! Kan je niet kiezen? Dan natuurlijk ook beschikbaar voor beide. Goed om te benoemen is dat je ook je favoriete burgers kunt bestellen. Dit doe je via UberEats of Thuisbezorgd. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 010 200 4530. Wij hopen je snel te zien!

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!