Lekker uit eten Rotterdam

Lekker uit eten Rotterdam doe je bij Flower Burger. De plek waar emotie en creativiteit samenkomen. Het restaurant is vrolijk en uitnodigend. Perfect voor lunch en diner. Misschien ken je ons; onze burgers worden massaal op Instagram geshowd! Niet alleen omdat ze in prachtige kleuren verkrijgbaar zijn, maar ook omdat iedere burger een unieke smaak heeft. Kom langs!

Pittig avontuur

Houd je wel van een pittige verrassing? Dan is de Spicy Chickpea echt iets voor jou. Zoals wij van Flower Burger zeggen: de pittige verleiding! Wat kenmerkend is aan de burger is de felgele kleur. Natuurlijk geheel plantaardig. Het Italiaanse volkorenmeel wordt gemengd met de sterke gele tinten van kurkuma. Dit is een Aziatisch kruid. Vraag je je af hoe de burger zo pittig wordt? Dit komt door de Tropea uien chutney en Spicy saus. Gecombineerd met de kikkererwten- en parelgerst burger een goede keuze. Bekijk de burger alvast op de website.

Vegan eten in Rotterdam

Lunch of diner, altijd een goed idee!

Wat het leuke aan Flower Burger is? Je kunt ’s avonds van onze burgerg genieten. Maar ook tussen de middag! Een lekkere lunch voor op school of werk. Wil je eens iets anders dan jouw saaie boterham? Ontdek dan het menu. Een burger, side-dish en toetje naar keuze. Kies bijvoorbeeld voor Patatas Bravas als bijgerech en een Flower Butty als toetje. Genieten geblazen!

Kom snel langs Flower Burger

Samen met je vrienden een leuke avond beleven in ons restaurant. Gegarandeerd succes. Ns restaurant is ingericht met leuke zithoeken en in speelse kleuren. Heb je ons nog niet bezocht? Dan is nu jouw eerste keer! Bezoek ons aan de Hoogstraat 107A in Rotterdam. Volg ons ten slotte ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van acties en nieuws rondom Flower Burger. Tot dan!

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!