Lekker lunchen Rotterdam

Lekker lunchen Rotterdam? Kom langs bij Flower Burger! Unieke vegan regenboogburgers. Kom langs met je vrienden en geniet van eindeloze smaken. Genoeg keuze voor iedereen. Laat je verrassen door concept. Je vindt ons tegenover de Centrale Bibliotheek van Rotterdam!

The original rainbow vegan burger

Flower Burger nodigt je uit om te genieten van een smaak explosie. Al onze burgers zijn gemaakt van natuurlijke producten uit de natuurlijk. Zoals het hoort! En 100% vegan. Lekker lunchen Rotterdam doe je bij Flower Burger. Kies je voor de Classis Chickpea of Tofungo? Proef al onze burgers. Een goede reden om meerdere keren terug te komen. Voor lunch én diner. Goed om te weten is dat je ook kunt bestellen.

Vegan eten in Rotterdam

Cherry Bomb

Heb je ook een burger gezien die zó fotogeniek is? Daar staat onze Cherry Bomb om bekend. Maar natuurlijk ook om de geweldige smaakbeleving. Het roze instagrammable broodje blijft je altijd bij. Wist je dat de dieproze kleur komt uit kersen- en rode bietenextract? Geen onnodige producten. Samen met de linzen- & basmatirijst burger, tomaten confit en Rocktail saus de perfecte keuze voor iedere gelegenheid. Vergeet niet je side-dish en toetje te kiezen voor het hele menu. De perfecte combinatie.

Lunchen bij Flower Burger Rotterdam

Wanneer kom jij langs? De regenboogburgers van Flower Burger wachten op je! Zoals eerder benoemd vind je ons op een centrale plek, vlakbij Rotterdam Blaak. Ons adres is Hoogstraat 107A. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen in ons restaurant. Tot dan! Volg je ons al op Facebook en Instagram?

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!