Beste vegan restaurant Amsterdam

Eten bij de beste vegan restaurant Amsterdam? Flower Burger heeft de lekkerste én leukste Burgers van heel Nederland. En dat allemaal 100% vegan. Wij zijn gevestigd in het centrum van de stad. Aan de Hartenstraat 29.

Wij kunnen niet wachten om jou en je vrienden te ontvangen!

Flower power

De bloem uit het logo van Flower Burger staat voor positivisme. Maar ook voor blij zijn en liefde! De bijzondere band met de natuur vertalen wij door in ons 100% plantaardige menu. Mét alle kleuren van de regenboog. Neem bijvoorbeeld de Spicy Chickpea. Het heeft zijn gele kleur te danken aan kurkuma. De burger bestaat uit een burger van kikkererwten en parelgerst. Daarnaast is hij lichtpittig gekruid! Durf jij de pittige verleiding aan te gaan?

Vegan eten in Rotterdam

Zoetigheden

Een menu zonder toetje? Dat is haast onmogelijk. Er is altijd wel ruimte voor een toetje. Toch? Bij Flower Burger zijn de sweets ook geheel vegan. Neem de Flower Cream met zaden. Een crunchy kiss die je niet snel vergeet. De cream is gemaakt van sojamelk. Getopt met pompoenpitten en zonnebloempitten.  Ook hebben we iets speciaals voor de chocoholics. Chocolate Salami! Chocolade met havermoutkoekjes, sojamelk en volkoren tarwemeel.

Uiteten bij Flower Burger

Wij verwelkomen je graag bij ons in het restaurant! Goed om te benoemen is dat je ook bij ons kunt bestellen. Heb je vragen over bijvoorbeeld allergieën? Wij staan voor je klaar om deze vragen te beantwoorden via tulip@flowerburger.nl. Of stuur ons een DM via Instagram / Facebook!

Krijg je al trek?

Ontdek onze burgers

FLOWER FAMILY

Join us now and stay updated on amazing news and offers!